לייעוץ אישי והתרשמות

התקשרי עכשיו:

03-5666160

מיכל גרינברג-פוקס

2016-10-31_221137

טלפון: 054-7566979
אתר: www.michalgf.com
דוא"ל: michalgf@yahoo.com
פייסבוק: https://www.facebook.com/michal.grinbergfuchs

פרויקט 1:

הבית בנס ציונה – שטח המגרש 435 מ"ר, שטח הבית 240 מ"ר, הדיירים זוג+2.

צילום – עמית גירון

תכנון ועיצוב בית חדש בשטח מדורג. הבית בנוי כשני גושים: הקדמי פונה אל החזית וממנו כניסה לקומת המגורים שבקומה העליונה, והגוש האחורי פונה אל הנוף ובו ממוקם האזור הציבורי, כשהכניסה אליו כרוכה בירידה של קומה שלמה מהרחוב ומהווה את הכניסה הראשית לבית. אופיו של הבית נגזר מאהבת הבעלים לקווים נקיים יחד עם רצון לשלב את אופיו הכפרי של האזור, דבר שהתקבל ע"י שילוב גוונים בהירים בחזיתות, גגות רעפים בגוון שמים אפורים ופיזור גווני תכלת בבית.

על בית זה פורסמה כתבה

http://www.bvd.co.il/%D7%91%D7%99%D7%AA_%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C_%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%91%D7%A8%D7%92_%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%A1.html

פרוייקט 2:

שיפוץ במודיעין – שטח  הבית 160מ"ר, הדיירים זוג+2.    צילום – גלית דויטש.

תכנון ועיצוב שיפוץ נרחב של דופלקס בבניה מדורגת, לאחר שהיה שנים בשכירות, הבית עוצב בקוים מודרנים, בשילוב עם אלמנטים חמים – כגון הפרופיל הבלגי שהחליף את האלומיניום הקיים.כמו כן, הבית ניחן בצבעוניות רבה, התואמת את אופיים של בעלי הבית הצעירים.

בחלל הציבורי נפתחה פינת האוכל לכיוון המדרגות, והותקן מעקה זכוכית קל במקום הקיר שקדם לו, בנוסף תוכננה בה ספריה המהווה אלמנט מרכזי בחלל.

 

לבית זו פורסמה אמש כתבה בבניין ודיור

רטרו צבעוני: שיפוץ מאסיבי לדופלקס במודיעין

פרויקט 3:

שיפוץ דירה בראשון לציון – שטח הדירה 110 מ"ר, הדיירים – זוג מבוגר.

שיפוץ נרחב לדירה עבור זוג לאחר שהילדים פרחו מהקן. חלומה של בעלת הבית היה ליצור בית בסגנון פרובנס עם מטבח גדול ופינת אוכל מרווחת, כמו כן הוספת חדר ארונות לחדר השינה הראשי ויצירת סוויטת שינה מפנקת לזוג. הוחלט לוותר על חדר ילדים, שבהריסתו נותר עמוד קונסטרוקטיבי, עמוד זה הפך למקום התלייה של הטלויזיה ולאלמנט עיצובי מרכזי בחלל ע"י הוספת משרביה המפרידה בין פינת האוכל לסלון אך מאפשרת זרימה של אוויר ואור.

הבית פורסם במגזין עיצוב

http://www.michalgf.com/art4

פרוייקט 4 – בית במושב בשפלה

הבית במושב – שטח המגרש 3 דונם, שטח הבית 193 מ"ר, הדיירים זוג+3 נערים מתבגרים.    צילום – אורי סיוון, צילומינה
תכנון ועיצוב בית חדש בשטח הפונה לכרם. הבית כמלבן ארוך במרכזו החלל הציבורי, מצדו האחד אזור השינה של ההורים, ומצדו השני של החלל הציבורי ממוקמים חדרי-הילדים. החזית הפונה לכרם רצופה במפתחים גדולים, כך שגם חלל הארוח וגם חדרי השינה פונים אליו. הבית מוקף בכמה איזורי ישיבה: האחד ביציאה מהסלון ופינת האוכל, השני מהווה חצר פנימית לחדרי הילדים, והשלישי בחזית הקדמית – כאשר חלונות שני חדרי ילדים מחוברים בינהם בסספסל בו ניתן לשבת ולארח חברים. אופיו של הבית ניכר בקווים נקיים ובעיצוב כפרי התואם את מיקומו ואופיים של בעלי הבית

פרויקט 1 צילום - עמית גירון

פרויקט 2 צילום - גלית דויטש

פרויקט 3

פרויקט 4 צילום - אורי סיוון, צילומינה

למידע נוסף התקשרי עכשיו 03-5666160 או השאירי פרטים:

 
רח' החשמונאים 113 תל אביב, טלפון: 03-5666160 studiobsil@gmail.com כל הזכויות שמורות לברברה ברזין-בית הספר המוביל ללימודי עיצוב פנים © 2018